Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Knæsmerter

Knæsmerter Har du smerter i knæ? Smerter på forsiden af knæet? Har du en knæskade? Ondt i knæet når du løber eller går? Er der sket en overbelastning i knæet? Har du fået en forvridning eller overstrækning i knæet? Mangler du styring af knæskallen? Hos Rødovre Centrums Fysioterapi, har flere fysioterapeuter kurser og stor viden indenfor manuelbehandling og idrætsfysioterapien. Vi har derfor stor ekspertise og gode resultater ved problemer og skader i forhold til knæ. Vi har fysioterapeuter som har særlige kompetencer inden for korsbåndsskader og genoptræning før og efter operation.

Målgruppe:

Du har ondt i eller omkring knæet når du er fysisk aktiv. Der har måske været en skade ved f.eks. fodbold eller ski, som gør at du føler usikkerhed i knæet. Eller du har været igennem en operation og derefter trænet, men føler forsat der mangle styrke i knæet.  Fysioterapeutisk behandling og -træning er hensigtsmæssigt for at opnå et velfungerende knæ, før du kan vender tilbage til aktiviteter og sport, og for at skaden ikke sker igen.   Mulige årsager til problemer Smerter i knæ opstår typisk efter overbelastning, som følge af fejlstillinger eller efter en skade/traume. Fejlstillinger kan være medfødte, opstå ved forkert belastning eller komme som følge af slid. Skader i knæet opstår blandt andet ved overrivning af korsbånd eller ledbånd. Såfremt knæet ikke behandles og trænes, vil der være risiko for yderligere gener i knæ og på sigt, kan det give problemer i ryg, hofte og fod. Sandsynligheden for at få slidgigt i knæ, og andre nærliggende led, vil samtidig være til stede. Forløb Vi tilbyder grundige undersøgelser og vurderer den enkelte skade. Behandlingen og træningen foregår individuelt, og vil foregå både i behandlingsrum og træningsområde. Senere i forløbet er der mulighed for træning på små hold. Vi udarbejder specifikke træningsprogrammer, som både kan bruges i klinikken og når du er hjemme. Vi sørger altid for at give vores patienter en grundig gennemgang af specifikke øvelser, der kan bruges til hjemmetræning, og som er fordelagtige for den enkelte patient. Tidsbestilling Ønsker du en behandling, kan du kontakte os via telefon: 36 70 31 36 eller på mail.  Såfremt du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail. Vi har overenskomst med sygesikringen, så hvis du har en henvisning fra læge eller speciallæge, kan du få tilskud derfra.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt