Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Fysioterapi Rødovre

Fysioterapi i rødovre, har du brug for behandlinger fra en fysioterapeut, så besøg Rødovre Centrums Fysioterapi. Rødovre fysioterapi ligger mit i Rødovre Centret på 1 sal. Vi er 10 fysioterapeuter der har hver vores special indenfor fysioterapi. Se fysioterapeuternes specialer under menuen behandler-teamer Rødovre Centrums fysioterapi. Hos Rødovre Fysioterapi tilbyder vi undersøgelse og behandling af høj faglig kvalitet. Vi tilbyder alle formaer forbehandling og træningsterapi til alle aldersgrupper. Fysioterapi med eller uden henvisning fra egen læge. Fysioterapi er en alsidig behandlingsform, og derfor kan bestå af forskellige former for fysioterapi behandlinger samtidigt.

Fysioterapeuterne på Rødovre Fysioterapi arbejder altid på at opnå den mest optimale løsning i

samarbejde med patienten.

Fysioterapeuterne i Rødovre Centrums Fysioterapi har deltaget på mange kurser og har bred erfaring indenfor de forskellige behandlingsformer. Vi har derfor stor ekspertise indenfor fysioterapibehandlinger og arbejder på at opnår de bedste resultater. Samtlige fysioterapeuter har kurser inden for Muskelskeletal Fysioterapi (Manuel Terapi), Mc. Kenzie og Mulligan Koncept.  Vi tilbyder holdtræning til dig, når der har brug for det, som forebyggelse af skader, og eller som supplement til hjemmeøvelser. Vi glæder os til at hjælpe dig - Fysioterapeuterne i Rødovre.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt