Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Smerter i foden

Har du ondt i foden? Eller smerter i hæle eller achillesenen? Fysioterapeuterne i Rødovre Centrums Fysioterapi har mange kurser og har bred erfaring indenfor behandlinger og træning af forskellige problemstillinger i foden. Vi har taget kurser inden for både idrætsskader og løbeskader, og har gode resultater med vores behandlinger.

Mulige problemer og årsager

Ondt i foden kan skyldes overbelastning af led, ledbånd og/eller muskel. Problemerne kan opstå pga. manglende kontrol i fodleddet eller f.eks. efter en forstuvning. Derfra kan der forekomme overbelastninger i knæ, hofte eller ryg. De normale aktiviteter såsom gang og løb kan derved blive nedsat. Foden har mange bevægelser som skal kunne klare forskellige belastninger, afhængig af hvor højt et aktivitetsniveau der er. Forfoden og svangen kan være sunket ned, eller der kan være stramninger i svangen. I begge tilfælde er der brug for led-mobilisering, træning og vejledning i forhold til sko og evt. indlæg. Smerter i achillessene opstår ofte efter løb hvor belastningerne er for høje. For at få muligheden for at vende tilbage til de fysiske aktiviteter er det, uanset skaden, vigtigt med en grundig undersøgelse, et personligt genoptræningsprogram og vejledning.

Forløb

Fysioterapeuten undersøger dig, og sammen lægger vi en plan for behandlingsforløbet. Selve behandlingerne er ofte en kombination af behandling af arvæv, bindevævsbehandlinger og led mobiliseringer. Vi sørger altid for at give vores patienter grundig gennemgang af specifikke øvelser, der kan bruges til hjemmetræning, og som er fordelagtige for den enkelte patient. Der vil løbende være en vurderer effekten af behandlingerne. Tidsbestilling Ønsker du en behandling, kan du kontakte os via telefon: 36 70 31 36 eller på mail.  Såfremt du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail. Vi har overenskomst med sygesikringen, så hvis du har en henvisning fra læge eller speciallæge, kan du få tilskud derfra. Såfremt du har en forsikring kan du evt. tale med dem om dækning.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt