Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Brystopererede

Oplever du smerter eller hævelse? Har du nedsat bevægelse i arm, skulder eller nakke? Hos Rødovre Centrums Fysioterapi har vi erfaring på området. Vi er uddannede af Kirsten Törsleff og bruger hendes metoder, men også andre behandlingsteknikker for at nedsætte stramninger i vævet, fremme bevægelse og nedsætte ødem.

Mulige årsager til stramning af vævet

Du har måske symptomer efter en delvis, hel fjernelse af brystet, eller du har måske fået indopereret implantat. Efter disse operationer kan der opstå stramninger i vævet omkring arret og muskulatur. Dette kan påvirke bevægelighed i arm, brystkasse, ryg og nakke.

Målgruppe

Kvinder med smerter i brystområdet. Der kan være hævelse, der ikke vil forsvinde i armen omkring arret eller brystet. Måske oplever du at der er begrænsning i bevægeligheden af arm og skulder. Ligeledes oplever vores patienter, at de har svært ved at strække ud til siden eller løfte armene op over hovedet. Vi har gode resultater med vores behandlinger uanset, hvor længe siden operationer er foregået, eller, om du allerede har været igennem et behandlingsforløb.

Forløb

Fysioterapeuten undersøger dig, og sammen lægger vi en plan for behandlingsforløbet. Selve behandlingerne er ofte en kombination af behandling af arvæv, bindevævsbehandlinger og led mobiliseringer. Vi sørger altid for at give vores patienter grundig gennemgang af specifikke øvelser, der kan bruges til hjemmetræning, og som er fordelagtige for den enkelte patient. Der vil løbende være en vurdering af effekten af behandlingerne. En krop med god bevægelse og muskelkraft har mindre risiko for udvikling af ødem.

Tidsbestilling

Ønsker du en behandling, kan du kontakte os via telefon: 36 70 31 36 eller på mail. Såfremt du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail. Vi har overenskomst med sygesikringen, så hvis du har en henvisning fra læge eller speciallæge, kan du få tilskud derfra.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt