Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Behandlinger

I Rødovre Centrums Fysioterapi behandler vi de fleste lidelser og gener fra nakke, ryg, knæ, skulder og hofte. Vi har desuden stor erfaring i behandlinger af inkontinens og kvinde problemstillinger. Fysioterapeuterne i Rødovre Centrum, vi har specialviden inden for neurologisk lidelse som Parkinson og træning. Vi varetager også genoptræning for patienter med sclerose og hjerneblødninger.

Før behandlingen:

Er du interesseret i at blive behandlet af en fysioterapeut, anbefaler vi at kontakte din læge eller dit forsikringsselskab. Husk at medbringe dit sygesikringskort den første gang du kommer til Rødovre Centrums Fysioterapi.

Første konsultation:

Den første gang du har en tid i Rødovre Centrums Fysioterapi vil din fysioterapeut foretage en grundig undersøgelse, som tager udgangspunkt i dine symptomer og dine mål. Sammenholdt med lægens vurdering vil I planlægge et forløb. Du vil få råd og vejledning og svar på dine spørgsmål.

Efterfølgende behandling:

En behandling vil ofte indeholde manuel terapi som mobilisering/manipulering, udspænding og andre bløde teknikker som massage. Vi anvender ultralyd og laser. Som muskelstimulation til genoptræning bruger vi CEFAR. Akupunktur behandling er også en del af vores behandlinger. Behandlingerne vil altid blive fulgt op af øvelser som er personligt tilrettelagt. Der er mulighed for træning på hold, når du er klar til dette.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt Behandlinger