Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Bækkenløsning og graviditetsgener

Smerter i bækkenet i forbindelse med graviditet? Ondt i bækkenet og lænden efter graviditet? Ondt i bækkenet når du går  trappe, står eller går langt? Får du ondt i bækkenet, når du sidder med benene over kors?

Årsager til smerter bækkenet, lænd og ryg.

Der kan opstå smerter i bækkenet under graviditeten af flere årsager. Nogle oplever det tidligt, andre først sent i graviditeten. Ofte er årsagen til smerter opstået, fordi en del eller flere dele af kroppen bliver overbelastet pga. manglende styrke og koordination i musklerne, samtidig med at ledbåndene omkring leddene blødere. Dette er hormonelt betinget og en naturlig del af processen i graviditeten. Smerter kan også være at hverdagen på arbejde eller hjemme er med ensidige belastninger. Eller måske har der tidligere været problemer i lænd og ryg, som under graviditeten bliver yderligere belastet. Målgruppe: Til gravid som har smerter i bækkenet, lænd og ryg samt kvinder der har født med tilsvarende gener.  Forløb: Forudsætningen for en behandling er en grundig undersøgelse af din styrke, stabilitet og leddenes funktion omkring nedre ryg og bækken. Det er vigtigt at få relevante informationer om, hvad du gør i din hverdag. Således at vi kan vejlede og give dig informationer i hvad du skal være opmærksom på eller ændre hjemme og på arbejde. Behandlingerne vil tage udgangspunkt i, hvilke problemstillinger, der er i din ryg og bækken. Vi vil med bløde behandlingsteknikker afhjælpe fejlstillinger i leddene omkring bækken og ryg, og nedsætte ubalancen i muskulaturen, for derved at dæmpe smerterne og fremme bedre funktion i muskulaturen. Vi vil instruere i øvelser til hjemmebrug, der er tilpasset dine behov. Vi har en graviditetsmadras, således at behandlingen også kan foregå, hvor du " ligger" på maven. Formål: Bedre din situation til mindre smerter. Tidsbestilling Ønsker du en behandling, kan du kontakte os via telefon: 36 70 31 36 eller på mail.   Såfremt du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail. Vi har overenskomst med sygesikringen, så hvis du har en henvisning fra læge eller speciallæge, kan du få tilskud derfra.
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt