Rødovre Centrums Fysioterapi       Rødovre Centrum 203, 1sal      2610 Rødovre      Tlf. 36 70 31 36                  .

Akupunktur og laser behandlinger

Har du ondt eller smerter i led eller muskler? Har du spændte muskler i et område? Har du gigt? Eller har du måske et hold i nakken?

Akupunktur

Vi er fire autoriserede fysioterapeuter som har kurser inden for medicinsk akupunktur. Medicinsk akupunktur tager udgangspunkt i et naturvidenskabeligt synspunkt, og bygger på sygdomslære og neurofysiologi. Målgruppe Til dig som er i behandling eller ønsker en behandling pga. Smerter i muskler, sener og led. Akutte eller kroniske smerter tilstand. Formål Nedsætte spænding i muskler. Opnå bedre balance mellem muskler og derved nervevæv Bedre cirkulationen i væv og dermed normaliserer muskel og nervevæv Nedsætte smerter Forløb Behandlingen gentages ca. én gang ugentligt. Kroppen har brug for tid til at "hele sig selv". Antallet af behandlinger er forskelligt afhængig af varighed og omfang af problemet, hvor, og hvor hurtigt kroppen er om at hele. Spørg din fysioterapeut om du kan have gavn af akupunktur. Praktiskforløb En akupunktur behandling vi ske i sammenråd med dig, hvor vi finder det relevant at supplerer behandlingerne med akupunktur behandling. Under behandlingen, vil du typisk mærke en "varme", "prikken" eller en let "sovende" fornemmelse som stråler ud fra de steder, hvor nålene sidder. Meget følsomme patienter kan føle forbigående ubehag. Normalt indsættes 4-6 nåle i området, hvor du har ondt og 2 nåle i hænder eller fødder, som kan sidde i op til ca. 20 minutter. Fysioterapeuten benytter sterile en gangs akupunkturnåle. Behandlingen er uden alvorlige bivirkninger, og det er ikke forbundet med nogen nævneværdig risiko. Eneste reaktion man kan forvente er at den behandlede muskel ofte bliver lidt øm i nogle timer bagefter, hvorefter det falder til ro.

Laser

Laser er lys det vil siger energi. Ved behandlingerne sendes energi ind til kroppens celler og påvirker til øget celle cirkulation og fremmer derfor naturlig heling. Alle fysioterapeuter i klinikken anvender laser med rigtig god effekt. Behandlingerne er smertefri og gives ofte med anden form for behandling. Spørg fysioterapeuten om du kan have gavn af laser såfremt du ikke allerede er i gang med laser behandlinger. Målgruppe Til dig som er i behandling eller ønsker behandling på grund af Smerter i muskler, sener og led Ikke specifikke nakkesmerter (dokumenteret effekt i The Lancet) Smerter i muskler, sener og led. Akutte eller kroniske smerter   Du kan have en akutte eller kroniske smerter tilstand. Formål Nedsætte spændinger i muskler Opnå bedre balance mellem muskler og derved nervevæv Bedre cirkulationen i væv og dermed normaliserer muskel og nervevæv Nedsætte smerte Praktisk information Alle fysioterapeuter i klinikken anvender laser med rigtig god effekt. Behandlingerne finder sted hvor vi i sammenråd med dig finder det relevant med at supplerer behandlingerne med laser. Behandlingerne er smertefri og gives ofte med anden form for behandling. Spørg fysioterapeuten om du kan have gavn af laser såfremt du ikke allerede er i gang med laser bahandlinger. Tidsbestilling Ønsker du en behandling, kan du kontakte os via telefon: 36 70 31 36 eller på mail.  Såfremt du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail. Vi har overenskomst med sygesikringen, så hvis du har en henvisning fra læge eller speciallæge, kan du få tilskud derfra.
· · · · · · · · · · · · · ·
Tidsbestilling: Mandag-Fredag 8.30-13.30 Behandlingstider: Mandag-Torsdag 7.00-18.00 Fredag 7.00-15.00
Hold-træning
Fysioterapeuter
Behandlinger
Føste gang på klinikken
Rødovre Centrum 203, 1sal 2610 Rødovre Tlf.: 36 70 31 36  

Rødovre Centrums

Fysioterapi

Start Start Behandlinger Behandlinger Behandler-team Behandler-team Hold-træning Hold-træning om os om os Priser Priser Kontakt Kontakt